Geautomatiseerde schuifpoort in Kerkrade, Limburg

Geautomatiseerde schuifpoort geleverd in Kerkrade

Voor dit project in Kerkrade, Limburg hebben wij een geautomatiseerde schuifpoort afgeleverd. Dit is een vrijdragende schuifpoort met dubbelstaafmat vulling. Het draaddikte van de schuifpoort is 8/6/8 en is gepoedercoat in de kleur RAL6009 (groen). De vrijdragende schuifpoort heeft een vrije doorgang van 4 meter en een hoogte van 1,20 meter. Een schuifpoort is ideaal om een terrein veilig af te schermen. 

Het bijzondere van dit project is dat de muur van de garage als aanslag wordt gebruikt, waardoor er geen aanslagpaal is gemonteerd. De schuifpoort is voorzien van onze eigen huismerk motor, genaamd de HP401. 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator