Harmonicagaas HAGATEX geleverd in Zutphen

Hekwerk & Partners heeft in Zutphen Harmonicagaas HAGATEX geleverd. Zutphen is een stad in de provincie Gelderland. De stad heeft ongeveer 40 duizend inwoners. 

De harmonicagaas HAGATEX is gebruikt om zo het terrein af te sluiten voor onbevoegde, harmonicagaas is gemaakt van verbonden metaaldraad het gaas bestaat uit een kern van ijzerdraad met daaromheen een geplastificeerde laag in de gewenste RAL kleur. De draden zijn eenmaal om elkaar gelegd, zo ontstaan de vierkanten erin. De afmetingen kunnen verschillen, de standaard is 50 mm x 50 mm en de draaddikte is ca. 3 mm. De harmonicagaas HAGATEX dat in Zutphen in Gelderland is geleverd is in de kleur zwart (RAL9005). Harmonicagaas voldoet aan de verzinkte standaards. 

Harmonicagaas kan ook goed worden gebruikt om grote stukken te beveiligen tegen onbevoegde zoals een zonnepark vol met zonnepanelen. 

Ook heeft de klant gekozen voor boven op het harmonicagaas hekwerk extra te beveiligen door middel van 3 rijen met puntdraad.     

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator