Harmonicagaas hekwerk gemonteerd in Arnhem

Hekwerk palen en gaashekwerk geplaatst in Arnhem

Wilt u liever geen dubbelstaafmat maar harmonicagaas? Hekwerk & Partners heeft in Arnhem een hekwerk afgeleverd en gemonteerd. Het hekwerk is voorzien van een dubbele poort hierdoor is het terrein goed te betreden. Het hekwerk is volledig thermisch verzinkt en afgewerkt met een zwarte poedercoating.

Een extra toevoeging voor uw hekwerk met harmonicagaas zijn klimplanten. Deze platen raken verwikkeld in het hekwerk en klimmen omhoog. Hierdoor krijgt het hekwerk een ander aanzicht en veranderd uw tuin in een andere omgeving.

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator