Altijd al een speciale kleur hekwerk willen hebben

Speciale kleur op een dubbelstaafmat hekwerk

Net zoals uw bedrijf een inviduele, persoonlijke uitstraling heeft, kunnen wij er ook voor zorgen dat het hekwerk bij uw bedrijvenpand diezelfde uitstraling heeft.

Als u bedrijfskleur oranje of blauw is, kunnen wij dit voor u regelen! De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Voor deze klant in Duitsland hebben we zo ook dit groene dubbelstaafmat hekwerk mogen leveren. De klant was er erg tevreden mee! 

De eenvoudigste manier om een samenhangend geheel te creëren is door de stijl van het pand door te trekken in het hekwerk, maar ook is het leuk om de bedrijfskleuren terug te laten komen in het hekwerk. Zo zorg je ervoor dat je opvalt tussen de bedrijvenpanden. 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator