hondenterrein afgeleverd en gemonteerd in Zeeland

Een hondenterrein in combinatie met looppoort

Iedere hond heeft graag alle vrijheid om los te kunnen lopen en om te spelen. In sommige gevallen is dit niet mogelijk, door dat je de hele tijd op de hond moet letten of die niet wegloopt. 

Zo hebben wij voor een klant in Zeeland een volledig thermisch verzinkt dubbelstaafmat hondenterrein mogen leveren en plaatsen. Hij is in een zwarte kleur gepoedercoat.

Hier kan de trouwe viervoeter lekker zijn gang gaan, en zo hoef je niet continu op te letten of hij weg rent. Bij het hekwerk is er een looppoort bevestigd zodat het terrein goed toegankelijk blijft.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator