Houtinleg schuifpoort en looppoort geleverd

Afgelopen week heeft Hekwerk & Partners een schuifpoort met looppoort afgeleverd in 's Gravensande. Deze twee poorten waren voorzien van houtinleg, wat zelf gemonteerd is door de klant. 's Gravensande is een plaats gevestigd in Zuid-Holland en telt iets meer dan 20.000 inwoners. 

Door de toevoeging van de houtinleg zorgt de poort voor een karakteristiek straatbeeld. De poort is elektrisch (op afstand) te bedienen door de AES intercom en beschikt over een FAAC motor. De schuifpoort is 500 cm breed en 150 cm hoog. 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator