Konsport Caldonazzo geleverd in Zutphen

Hekwerk & Partners heeft in Zutphen in Gelderland, het mooie model Caldonazzo van Konsport geleverd. Zutphen is een stad met ongeveer 40 duizend inwoners. De stad bestaat als 1700 jaar waardoor het een bijzonder geschiedenis heeft, en dat kunt u ervaren in het stad zelf, De stad heeft 4 museums en bijna 400 rijksmonumenten en ruim 500 gemeentelijke monumenten, het is dus een perfecte plek om wat meer te leren over de geschiedenis van Zutphen ook heeft de stad mooie terrasjes om lekker in het zonnetje te zitten.

De klant heeft gekozen voor het model Caldonazzo van Konsport. Dit model biedt u terrein 100% privacy, we hebben een schuifpoort, met hekwerk onder het hekwerk is er een stuk beton geplaatst om het terrein volledig af te sluiten. De schuifpoort is geautomatiseerd. Het hekwerk is in de kleur zwart geleverd (RAL9005). Het hekwerk is gemonteerd door 1 van onze dealers.

Het sierhekwerk van Konsport is maatwerk, daarom hanteren wij een vanaf prijs gebaseerd op een standaard hoogte van 150cm (1,5 meter) en 1m². Wij werken in deze lijn met een aantal vaste hoogtes (maten) tegen de voordeligste prijzen. Wenst u specifiek maatwerk en niet een van onze standaard afmetingen, dit is uiteraard mogelijk!

 

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.