Konsport Caldonazzo geleverd in Zutphen

Hekwerk & Partners heeft in Zutphen in Gelderland, het mooie model Caldonazzo van Konsport geleverd. Zutphen is een stad met ongeveer 40 duizend inwoners. De stad bestaat als 1700 jaar waardoor het een bijzonder geschiedenis heeft, en dat kunt u ervaren in het stad zelf, De stad heeft 4 museums en bijna 400 rijksmonumenten en ruim 500 gemeentelijke monumenten, het is dus een perfecte plek om wat meer te leren over de geschiedenis van Zutphen ook heeft de stad mooie terrasjes om lekker in het zonnetje te zitten.

De klant heeft gekozen voor het model Caldonazzo van Konsport. Dit model biedt u terrein 100% privacy, we hebben een schuifpoort, met hekwerk onder het hekwerk is er een stuk beton geplaatst om het terrein volledig af te sluiten. De schuifpoort is geautomatiseerd. Het hekwerk is in de kleur zwart geleverd (RAL9005). Het hekwerk is gemonteerd door 1 van onze dealers.

Het sierhekwerk van Konsport is maatwerk, daarom hanteren wij een vanaf prijs gebaseerd op een standaard hoogte van 150cm (1,5 meter) en 1m². Wij werken in deze lijn met een aantal vaste hoogtes (maten) tegen de voordeligste prijzen. Wenst u specifiek maatwerk en niet een van onze standaard afmetingen, dit is uiteraard mogelijk!

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator