Tenno vouwpoort met automatisering in Utrecht

Hekwerk & Partners heeft dit prachtige modern sierhekwerk Tenno van Konsport mogen leveren in Utrecht. 

Utrecht is een stad maar ook tegelijkertijd de stad van de provincie Utrecht. In Utrecht zelf wonen er ongeveer 400.000 duizend mensen en de provincie Utrecht heeft zo ongeveer 1,3 miljoen inwoners.

Bij het gerealiseerde project in Utrecht zijn is er een vouwpoort, 2 looppoorten, stuk hekwerk en een brievenbus gemonteerd door een van onze dealers. Het hekwerk is van konsport het model heet Tenno. Tenno is een bijzonder model, Het biedt u privacy maar ook doorkijk mogelijkheden op de ooghoogte door de tussenruimtes van 40 mm. Het is een perfect hekwerk voor als u op zoek bent naar balans tussen de privacy en de doorkijk mogelijkheden. Het hekwerk is geleverd in de kleur zwart (RAL9005).

De vouwpoort is in bezit van automatisering en heeft zoals u kan zien aan de palen naast de vouwpoort 2 Outgear fotocellen, die dienen voor de veiligheid, als er op de afstandbediening op sluiten word gedrukt en de auto staat er nog tussen zorgt het dat uw auto er niet tussen komt te zitten.

Het sierhekwerk van Konsport is maatwerk, daarom hanteren wij een vanaf prijs gebaseerd op een standaard hoogte van 150cm (1,5 meter) en 1m². Wij werken in deze lijn met een aantal vaste hoogtes (maten) tegen de voordeligste prijzen. Wenst u specifiek maatwerk en niet een van onze standaard afmetingen, dit is uiteraard mogelijk! 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator