Tenno vouwpoort met automatisering in Utrecht

Hekwerk & Partners heeft dit prachtige modern sierhekwerk Tenno van Konsport mogen leveren in Utrecht. 

Utrecht is een stad maar ook tegelijkertijd de stad van de provincie Utrecht. In Utrecht zelf wonen er ongeveer 400.000 duizend mensen en de provincie Utrecht heeft zo ongeveer 1,3 miljoen inwoners.

Bij het gerealiseerde project in Utrecht zijn is er een vouwpoort, 2 looppoorten, stuk hekwerk en een brievenbus gemonteerd door een van onze dealers. Het hekwerk is van konsport het model heet Tenno. Tenno is een bijzonder model, Het biedt u privacy maar ook doorkijk mogelijkheden op de ooghoogte door de tussenruimtes van 40 mm. Het is een perfect hekwerk voor als u op zoek bent naar balans tussen de privacy en de doorkijk mogelijkheden. Het hekwerk is geleverd in de kleur zwart (RAL9005).

De vouwpoort is in bezit van automatisering en heeft zoals u kan zien aan de palen naast de vouwpoort 2 Outgear fotocellen, die dienen voor de veiligheid, als er op de afstandbediening op sluiten word gedrukt en de auto staat er nog tussen zorgt het dat uw auto er niet tussen komt te zitten.

Het sierhekwerk van Konsport is maatwerk, daarom hanteren wij een vanaf prijs gebaseerd op een standaard hoogte van 150cm (1,5 meter) en 1m². Wij werken in deze lijn met een aantal vaste hoogtes (maten) tegen de voordeligste prijzen. Wenst u specifiek maatwerk en niet een van onze standaard afmetingen, dit is uiteraard mogelijk! 

 

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.