Lamellen schuifpoort geleverd in Zwanenburg

Lamellen schuifpoort geleverd in Zwanenburg

Dit is een project geweest in Zwanenburg, dit ligt vlakbij Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Het is gemonteerd door een van onze vaste partners.

Lamellen schuifpoort

Wij hebben hier een lamellen schuifpoort geleverd, de lamellen zorgen ervoor dat de poort meer dicht lijkt en dit zorgt dus ook gelijk voor meer privacy. Het is een fraaie poort met een dichte structuur die ook nog eens duurzaam is, dit houd in dat de poort een lange levensduur heeft. 

Dubbelstaafmat hekwerk

Ook hebben we een dubbelstaafmat hekwerk geplaatst in combinatie met een looppoort, dit om de voortuin op een mooie manier af te schermen. De lamellen schuifpoort en het dubbelstaafmat hekwerk is in een grijze kleur geleverd. 

Tip: Match het hekwerk in dezelfde kleuren als uw huis, zoals u ziet op deze foto matchen de hekwerken mooi met het balkon en de kozijnen van de ramen. Dit geeft een net beeld, en staat heel mooi! 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator