Levering dubbelstaafmat en looppoort in Putten

Levering dubbelstaafmat en looppoort voor een moestuin in Putten

In Putten is een deel van de tuin afgezet voor een moestuin door middel van een dubbelstaafmat hekwerk en een looppoort. Door de looppoort krijgen de mensen nogsteeds toegang naar de moestuin. Het hekwerk en de looppoort zijn geleverd in een groene kleur, dit past mooi bij de moestuin.

Het hekwerk is 100cm hoog, dit is een perfecte hoogte, hierdoor kunnen ongewenste dieren niet over de planten heen lopen.

Tip: Wanneer u een hekwerk wil uitkiezen, kies de kleur dan op basis van waar die komt te staan. Als hij de oprit moet afschermen, kies dan voor dezelfde kleuren die terugkomen in uw huis. Zoals hier bij het moestuintje zie je veel groen, dus past een groen hekwerk heel mooi. 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator