Looppoort Caldonazzo en 2 vaste hekdelen in Keulen

Onlangs kregen wij een opdracht van een klant die woonachtig is in Keulen, een grote plaats in Duitsland. De bestelling is een volledig maatwerk van het merk Konsport. Het gaat hierbij om een looppoort met twee hekdelen om de tussenruimtes tussen het huis en de garage af te sluiten.

Keulen (ook wel Kaiser Köln genoemd) is een stad in Duitsland dichtbij de grens van Nederland en Duitsland. De stad ligt dichtbij een andere grote bekende Duitse stad Düsseldorf. 
 

De klant heeft gekozen voor het Konsport Model Caldonazzo (PS004 by Konsport). Dit model van Konsport wordt ook wel het jaloezie model genoemd. De poort en de vaste delen naast de looppoort zijn 1,80 meter hoog in de kleur zwart (RAL 9005). De looppoort met de vaste hekdelen zijn geleverd en gemonteerd door één van onze vaste partners in Keulen Duitsland.    

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator