Looppoort en dubbelstaafmat geleverd in Diever

Een looppoort in combinatie met dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Diever

Dit  project is gerealiseerd voor een basisschool in het dorpje Diever (provincie Drenthe). Wij hebben hier dubbelstaafmat hekwerk en een looppoort mogen leveren. Het hekwerk is gemonteerd door een van onze vaste partners!

Het dubbelstaafmat hekwerk heeft een hoogte van 1 meter, in totaal is er 50 meter hekwerk geplaatst. De looppoort heeft een breedte van 1,25 meter, beide hekwerken beschikken over een dennengroenen kleur (RAL6009).

Een looppoort geeft u de mogelijkheid om u terrein af te schermen, ook verleent u tegelijkertijd toegang! De looppoorten worden geleverd met bijbehorende palen, scharnieren, afdekdoppen, slot, beslag (kunststof) en de sleutels.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator