Bladvanger van dubbelstaafmat hekwerk

Een bladkorf

Een volledig verzinkte dubbelstaafmat bladvanger, dit is ideaal om samen met de buurt de herstbladeren op te kunnen vangen. 

Ze zijn niet meer weg te denken, met de strenge herfst dagen... En aangezien dit bijdraagt aan een maatschappelijk belang hebben wij van Hekwerk & Partners hier een zeer sociale prijs voor gemaakt. 

Een dubbelstaafmat bladvanger is €85,- inclusief de transportkosten! Dus ben jij geïntresseerd in een bladvanger, neem dan contact met ons op en wij helpen jou verder! 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator