Malachite 60-40 dubbele poort in Beekbergen

Malachite 60-40 dubbele poort

Nog een Plast-Met project afgerond in Beekbergen. Voor Plast-Met projecten wordt er altijd eerst bij de klant ingemeten, een schets gemaakt, een uitwerking via ons tekenprogamma en daarna geoffreerd. De dubbele poort heeft een vrije doorgang van 3,6 meter en 1,2 meter hoog. De dubbelstaafmat looppoort is 1,2 meter hoog en 1 meter breed. De klant heeft 12,5 meter aan dubbelstaafmat hekwerk en dat is 1,2 meter hoog. De poorten en hekwerken zijn in de kleur gitzwart (RAL9005).

De dubbele poort en looppoort zijn gemonteerd door onze gold-dealer. De levering van de dubbelstaafmat hekwerken gingen ook via onze gold-dealer.

Maatwerk, passie en deskundigheid maakt Plast-Met een pracht staaltje (hek)werk.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator