Dubbele sierpoort en sierhekwerk in Ugchelen

Moderne sierpoort en sierhekwerk geleverd in Ugchelen

In Ugchelen hebben wij moderne sierpoorten met sierhekwerk geleverd en geplaatst. De poorten en hekwerken komen van het merk Plast-met en zijn van het model Agate. De dubbele poorten zijn geautomatiseerd door onze eigen TAU automatisering. Wij hebben zelf alles opgemeten en alles op maat laten produceren. Dit is een echt maatwerk project. Alles is geleverd in de kleur gitzwart (RAL9005).

Agate is breed uitzetbaar zowel in eenvoudige als convexe (verbuiging) vorm, bij dit project is er gekozen voor de eenvoudige vorm.

De dubbele poort heeft een vrije doorgang van 3,93 m breed en 1,5 m hoog. De hekwerken zijn 1 m hoog. Het looppoortje is ook op maat gemaakt en heeft een hoogte van 1 m hoog en 1,12 m breed.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator