Modern Sierhekwerk gemonteerd in Oegstgeest

Modern sierhekwerk en sierpoort geleverd in Oegstgeest

Wij hebben dit prachtige Sierhekwerk en Sierpoort mogen leveren in Oegstgeest, hij is geleverd in een zwarte kleur. Dit is toch wel de meest gekozen kleur omdat het zorgt voor een minimalistische look. 

Het is een modern Sierhekwerk, dat is te zien aan de strakke spijlen en vormen. Van een sierhekwerk wordt vaak gedacht dat het hele klassieke hekken zijn. Nou kan dat inderdaad, maar zijn er tegenwoordig ook flink wat modernere varianten te krijgen zoals u op deze foto ziet. 

Een modern Sierhekwerk staat heel minimalistisch en strak, en een klassiek hekwerk is toch wat sierlijker en chiquer. 

De klant heeft alles zelf gemonteerd door de handige tekening die wij vooraf hadden gemaakt. En daarnaast is Sierhekwerk ook onderhoudsvrij dus erg gemakkelijk voor mensen met een grote tuin, want je hoeft er niks aan te doen als die eenmaal staat!

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator