Montage en aflevering in Apeldoorn

Zwarte dubbelstaafmat hekwerk en hekpalen geplaast in Apeldoorn

Op een warme zomerdag ergens midden Juli hebben wij dit project in Apeldoorn opgeleverd. Het gaat hier om dubbelstaafmat hekwerk in een zwarte kleur (RAL9005). Er wordt in de voortuin gebruik gemaakt van een andere hoogte dan aan de zijkant van het perceel. Dit heeft te maken met de regelgeving wat betreft erfafscheiding.

Ook is te zien dat er gebruik gemaakt is van vlechtband om extra privacy te creëren bij de voordeur van het huis. De tuin wordt extra afgeschermd door een looppoort. De postbode kan de post in de brievenbus stoppen die op het hekwerk gemonteerd is. 

Het mooie van dubbelstaafmat is dat het op maat geslepen kan worden. Dit is te zien op de eerste foto, hier zit u een klein (op maat geslepen) dubbelstaafmat hekwerk voordat het een bocht maakt.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator