Montage en aflevering in Apeldoorn

hekwerk dubbelstaafmat gemonteerd in apeldoorn gelderland

Op een warme zomerdag ergens midden Juli hebben wij dit project in Apeldoorn opgeleverd. Het gaat hier om dubbelstaafmat hekwerk in de kleur zwart (RAL9005). Er wordt in de voortuin gebruik gemaakt van een andere hoogte dan aan de zijkant van het perceel. Dit heeft te maken met de regelgeving wat betreft erfafscheiding. Ook is te zien dat er gebruik gemaakt is van vlechtband om extra privacy te creëren bij de voordeur van het huis. De tuin wordt extra afgeschermd door een looppoort. De postbode kan de post in de brievenbus stoppen die op het hekwerk gemonteerd is. 

Het mooie van dubbelstaafmat is dat het op maat geslepen kan worden. Dit is te zien op de eerste foto, hier zit u een klein (op maat geslepen) dubbelstaafmat hekwerk voordat het een bocht maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van dubbelstaafmat op uw terrein? Neem contact op met Hekwerk & Partners en krijg geheel vrijblijvend een offerte van één van onze specialisten.

 

P.S. Benieuwd naar de regelgeving over de erfafscheiding? Druk hier

 

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.