Montage en aflevering van een schuifpoort in Breda

Schuifpoort afgeleverd en gemonteerd in het centrum van Breda

In Breda hebben wij een elektrische schuifpoort van 180 cm hoog en 400 cm breed geplaatst. Dit project hebben wij gerealiseerd op een gezamelijke parkeerplaats van een appartementengebouw. De schuifpoort zorgt ervoor dat men veilig zijn auto kan parkeren in de binnenstad van Breda. Het bijzondere aan dit project was het speciale transport (zie foto 3). Door middel van dit uitzonderlijke vervoersmiddel konden wij de schuifpoort gemakkelijk door de smalle binnenstraatjes van Breda vervoeren.  

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator