Plaatsing dubbelstaafmat in Terwolde

Er is een dubbelstaafmat hekwerk geplaatst in Terwolde op een oprijlaan

In Terwolde heeft Hekwerk & Partners een oprijlaan voorzien met dubbelstaafmat hekwerken. Deze RAL7016 (grijs) kleur hekwerk komt overeen met het grind en zorgt voor een goede combinatie. Onze partners kunnen een dubbelstaafmat hekwerk op maat maken. Dit is goed te zien bij de poortpaal waarbij de bovenkant van het hekwerk voor een gedeelte is ingekort.

Op de foto's is ook te zien dat het hekwerk de punten naar boven heeft staan. Dit geeft de dubbelstaafmat een andere uitstraling m.b.t. veiligheid. Een traditie in hekwerkenwereld is het plaatsen van een bordje op het hekwerk. Zo heeft Hekwerk & Partners bij dit project het hekwerk voorzien van een eigen bordje. Zo weet u direct dat wij het hekwerk hebben geleverd.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator