Schuifpoort geleverd voor kinderdagverblijf

Schuifpoort geleverd bij kinderdagverblijf in Ugchelen

Voor een kinderdagverblijf in Ugchelen hebben wij een schuifpoort afgeleverd.

De schuifpoort beschikt over een dubbelstaafmatvulling in de maat 6-5-6. De poort is door onze eigen productie geproduceerd. Aangezien er door de klant is gekozen voor een elektrische bediening, wordt de poort standaard geleverd met tandlatten. Deze schuifpoort is geproduceerd in de maten 400 cm breed en 120 cm hoog in de kleur RAL7016, antracietgrijs.

Ook wenste de klant een GSM/telefoonmodule bij de schuifpoort. De telefoonmodule zorgt ervoor dat u vanuit uw auto de poort kan openen door middel van een simpel telefoontje.

Deze schuifpoort zorgt voor de optimale veiligheid, wat bij een kinderdagverblijf echt noodzakelijk is. Door de kleine mazen is het onmogelijk voor een kind om zich te bezeren.

Door onze handige Hekwerk & Partners handleiding, kunt u gemakkelijk zelf uw schuifpoort monteren. Net zoals de klant van dit project de poort heeft gemonteerd.

 

 

 

 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator