Dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Barneveld

Geautomatiseerde schuifpoort in combinatie met dubbelstaafmat hekwerk geleverd in Barneveld

Wij hebben weer een project mogen afronden in Barneveld, een prachtige geautomatiseerde schuifpoort in overloping met dubbelstaafmat hekwerk. Beide hekwerken zijn geleverd in de kleur gitzwart (RAL9005).

De schuifpoort heeft een vrije doorgang van maar liefst 900cm en een hoogte van 150cm, dit op verzoek van de klant. De poort zorgt perfect voor het verlenen van toegang voor bedrijfsvoertuigen en extra beveiliging!

In combinatie met de schuifpoort is er ook dubbelstaafmat hekwerk geplaatst, Het dubbelstaafmat hekwerk heeft een hoogte van 180cm. De montage van dit project is gedaan door een van onze trouwe partners. 

(Al het hekwerk is volledig geleverd volgens de CE normen)

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator