Schuifpoort en looppoort geleverd in Eindhoven

Dubbelstaafmat hekwerk met looppoort geleverd in Eindhoven

Dit project is geplaatst bij een Kinderdagverblijf in Eindhoven. Veiligheid stond dus voorop! Daarom is er gekozen voor een dubbelstaafmat hekwerk zonder puntjes, zodat de kinderen zich niet kunnen bezeren. 

Het hekwerk inclusief de schuifpoort en de looppoort is gemonteerd door een van onze vaste partners. Het hekwerk is 110 cm hoog en beschikt over de kleur RAL9005 (zwart).

Het terrein is helemaal afgesloten met dubbelstaafmat. Hierdoor is elk kind veilig, zoals u van ons hekwerk mag verwachten.

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator