Schuifpoort met automatisering geleverd in Zweins

Geautomatiseerde schuifpoort in combinatie met een looppoort geleverd in Zweins

Hekwerk & Partners heeft voor het eerst hekwerk geleverd in Zweins, het gaat om een geautomatiseerde schuifpoort in combinatie met een looppoort en hekwerk. Alle hekwerken beschikken over een dennengroenen kleur (RAL6009) en hebben de staafdikte 6/5/6.

De klant heeft gekozen voor een geautomatiseerde schuifpoort, de poort heeft een breedte van 450cm en een hoogte van 140cm. Voor de automatisering is er gebruik gemaakt van onze eigen automatisering OUTgear Hyperion, ook is het uitgerust met een GSM module, u kunt dan met 1 telefoontje uw poort openen en sluiten op afstand!

Naast de schuifpoort is een looppoort geplaatst, de looppoort heeft een vrije doorgang van 100cm en een hoogte van 140cm. Om alles perfect af te werken heeft de klant ook gekozen voor hekwerk, dit om zo zijn erf helemaal af te schermen. Het gaat om hekwerk van 10m met een hoogte van 140cm.

De montage is gedaan door een van onze vaste partners!

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator