Hout ingelegde schuifpoort

Frame van een schuifpoort wat bestemd is voor houtinleg

Hekwerk & Partners heeft voor dit project de frames van de schuifpoort en de looppoort geleverd. Bij een schuifpoort kunt u kiezen voor een poort met spijlen, dubbelstaafvulling of met houtinleg. De schuifpoort die wij hier hebben geleverd is geautomatiseerd. 

De klant kan hierbij zelf bepalen met wat voor soort hout het word bekleed. Hiervoor zijn er speciale montagestrips gemonteerd op het hekwerk, zodat de klant dit zelf kan monteren. Dit maakt de schuifpoort ook weer uniek, want de klant bepaalt zelf hoe de poort eruit komt te zien.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator