Schuifpoort met houtinleg gefabriceerd en geleverd

Schuifpoort met houtinleg is geleverd in Vaassen

Hier ziet u een prachtig project van een schuifpoort met houtinleg. Deze schuifpoort is door ons zelf gefabriceerd en vervolgens geleverd. De poort beschikt over een vrije doorgang van 400 cm en heeft een hoogte van 180 cm, in de kleur RAL7016 (antracietgrijs). 

Door de voorgelaste hoeklijnen was de houtinleg eenvoudig te monteren. Daarnaast heeft de klant de schuifpoort ook zelf gemonteerd, middels een handige werktekening die bij de opdracht wordt meegeleverd. 

Een tip van één van onze specialisten: Wilt u het de montage nou zo makkelijk mogelijk maken voor uzelf? Stort vooraf een betonfundering, ook hiervan hebben wij makkelijke werktekeningen waardoor zelf monteren een fluitje van een cent wordt! 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator