Sierhekwerk met schuifpoort gemonteerd, Oosterbeek

Sierhekwerk Jasper

Hekwerk & Partners heeft een mooi Plast-Met project afgerond in Oosterbeek. Voor Plast-Met projecten wordt er altijd eerst bij de klant ingemeten en een schets gemaakt. Met deze informatie maken wij een uitwerking via ons eigen tekenprogamma om vervolgens een passende offerte uit te kunnen brengen.

Wij hebben 25 meter aan sierhekwerk + een looppoortje van het model Jasper geleverd. Zowel het hekwerk als het poortje beschikt over een hoogte van 1 meter, de vrije doorgang van de looppoort is 1,30 meter. Naast het sierhekwerk Jasper hebben we ook een schuifpoort en sierhekwerk van het model Beryl geleverd. De schuifpoort heeft een vrije doorgang van 4,20 meter en is 1,80 meter hoog. Er is ook 5 meter aan sierhekwerk geleverd in het model Beryl. Deze sierhekwerken zijn voorzien van LED verlichting. Het sierhekwerk en de schuifpoort zijn uitgevoerd in de kleur gitzwart (RAL9005)

Het sierhekwerk en de schuifpoort zijn gemonteerd door een van onze gold-dealers.

Maatwerk, passie en deskundigheid maakt Plast-Met een pracht staaltje (hek)werk.

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator