Uw magazijn corona proof maken met dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat hekwerk en looppoort geplaatst in Apeldoorn

Is uw organisatie al Corona-proof? Steeds meer bedrijven passen haar kantoor, vergaderruimte en magazijn aan om de 1,5 meter te kunnen bewaren voor zowel personeel als bezoeker. Zo ook hier in een magazijn in Apeldoorn. 

Hiervoor hebbben wij een dubbelstaafmat hekwerk geplaatst in combinatie met een looppoort. Niet alleen voor de huidige crisis maar ook handig om bezoekers zich te laten melden. Heeft u problemen om de gezondheid van uw werknemers te bewaren? Dit kan een handige oplossing zijn! 

 

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator