Een voortuin afgeschermd in Apeldoorn

In Apeldoorn heeft Hekwerk & Partners een voortuin afgeschermd met een dubbelstaafmat hekwerk.

Voor een klant uit Apeldoorn hebben wij een voortuin afscherming gemaakt met een dubbelstaatmat hekwerk. Een dubbelstaafmat is een stevig hekwerk met drie ijzeren staven.

Veiligheid en stevigheid waren bij dit project van belang en daarom is de keuze op een dubbelstaafmat (6-5-6) gevallen. Het gaat hier om een hekwerk van 80cm hoog. Om de voordeur te bereiken hebben we een looppoort bevestigd met de Calypso rechthoekige palen. Het gaat om een verzinkte uitvoering met een poedercoating in een zwarte kleur. 

Hekwerk & Partners denkt met de klant mee en heeft bij dit project het hekwerk zo geplaatst dat de punten uitsteken. Een fraai gezicht en ook nog functioneel!

Welk type hekwerk of poort past het beste bij uw wensen of bij uw erfafscheiding?

Hekwerk en Partners is de specialist op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken, modern sierhekwerk en poorten. Ons deskundig personeel helpt u graag verder met het bedenken en/of meedenken van uw toekomstige erfafscheiding.

Bij ons vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Door bij deze aanvraag een eenvoudige schets mee te sturen kunnen wij de offerte direct compleet op maat bij u aanleveren.

Wilt u toch liever de offerte eerst even bespreken? Bel dan met 085-1305711.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator