FAQ Hekwerken

Er zijn enorm veel verschillende soorten hekwerk, maar welke heeft u nodig? 

Dit ligt natuurlijk aan welke functie jij verwacht van je hekwerk. Wilt u het pand beveiligen, dan kunt u kiezen voor dubbelstaafmat hekwerk of spijlenhekwerk. Het dubbelstaafmat hekwerk is een transparant en ijzersterk hekwerk wat geschikt is voor de beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, sportterreinen etcetera. Het spijlenhekwerk word ook veel gebruikt voor dezelfde plaatsen, maar ook voor de afscheiding van de oprit van huizen of van de tuin. De spijlen zorgen ervoor dat uw pand meer beschermt is voor de buitenwereld en er dus minder kans op inbraak is. 

Zoekt u privacy, ga dan voor een dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband. Het dubbelstaafmat hekwerk is erg duurzaam, omdat het voor lange tijd mee gaat en de vlechtband kan er doorheen worden gevlochten en zorgt voor meer privacy. Ook kunt u kiezen voor een lamellen hekwerk, omdat de horizontale of verticale spijlen breder zijn word er voor meer privacy gezorgd en het zorgt ook voor een moderne uitstraling. 

Of wilt u een hekwerk wat zorgt voor een mooie uitstraling, dan raden wij sierhekwerk aan. We hebben klassiek sierhekwerk, maar ook modern sierhekwerk. Klassiek sierhekwerk is te herkennen aan de ronde krullen en ornamenten en een modern sierhekwerk bestaat uit rechte vormen en spijlen. Kortom: een sierhekwerk is het visitekaartje van jou pand of huis!

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan bij ons, en wij helpen u verder!

 

Een tijdelijk hekwerk is hekwerk dat je zowel kunt huren als kopen. Dit kan handig zijn als je voor een korte of langere periode hekwerk nodig hebt, dat niet in de grond bevestigd hoeft te worden. Heeft u een hekwerk nodig voor een periode die korter is dan 2 maanden, dan is het verstandig om een hekwerk te huren. 

Zo verkopen wij dranghekken en bouwhekken, die bedoeld zijn voor een korte periode en niet vastgezet hoeven te worden. Deze zijn te vinden bij ons op de website en kunt u bij ons bestellen. Dranghekken verkopen wij per 25 stuks, bouwhekken per 40 stuks. Losse onderdelen (extra) kunnen wij niet leveren. 

 

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator