Duurzaam & maatschappelijk

Duurzaam en maatschappelijk denken als organisatie

Met de huidige CO2 kwestie wordt duurzaamheid steeds meer een begrip. Dit onderwerp leeft bij de overheid, de consument en ook zeker in het bedrijfsleven. Duurzaam werken heeft veel voordelen maar deze zijn niet direct zichtbaar. Om duurzaam aan de slag te gaan dient er een (flinke) investering te worden gedaan voordat de vruchten geplukt kunnen worden.

Nu vraagt u zich af: ''wat is er duurzaam aan een hekwerk?''

Een hekwerk is één van de meest duurzame vormen van een tuinafscheiding. We spreken al over duurzaam als er rekening gehouden wordt met transport en/of levensduur van een product. Onze hekwerken worden goed behandeld om roestvorming en slijtage te bestrijden. De gemiddelde levensduur van een dubbelstaafmat hekwerk is +/- 20 jaar.

Geen enkele organisatie is 100% duurzaam maar door elkaar te helpen kan het bedrijfsleven op het gebied van duurzaamheid stappen maken.

Wij van Hekwerk & Partners zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid kansen biedt voor iedereen. Als bedrijf zijn wij daarom continu aan het brainstormen om ons steentje te kunnen bijdragen. Dit hoeven geen grote veranderingen te zijn, dit is ook simpel te behalen. We hebben voor u wat simpele veranderingen op een rijtje gezet:

  • LED verlichting aanschaffen voor uw kantoor
  • Drink minder koffie (drink je het hele jaar door 4 koppen koffie per dag laat dit een voetafdruk achter die even groot is als een gemiddelde auto reis van 65km)
  • Schakel alle apparaten uit als deze niet gebruikt worden
  • Gebruik minder papier
  • Thuis werken
  • Carpool, fiets of gebruik het OV om op het werk te komen
  • Planten op kantoor (planten geven niet alleen zuurstof af maar onderzoek heeft ook aangetoond dat waar planten op kantoor staan de productiviteit 15% hoger is)

Naast duurzaam denken probeert Hekwerk & Partners ook te denken aan het maatschappelijk belang. Zo wordt binnen Hekwerk & Partners gewerkt met de drie P's, namelijk: People, Planet, Profit. Zo wordt er rekening gehouden met het scheiden van afval, welzijn van de mederwerkers en sponsoring van goede doelen. 

Alle beetjes helpen!

 

 

 

 

(Bron: de betere wereld)

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator