Vakantiesluiting 2024 hekwerk groothandel

Bij Hekwerk & Partners, dé groothandel in hekwerken, poorten en automatiseringen, streven we ernaar om onze klanten altijd van dienst te zijn, ook tijdens de vakantieperiodes. Wij begrijpen dat uw projecten niet stil komen te liggen, en daarom hebben wij ervoor gekozen geen vakantiesluiting te hanteren.

Tijdens de vakantieperiodes blijven wij leveren zoals u van ons gewend bent. We zijn echter met een minimaal aantal personeelsleden aanwezig, wat kan betekenen dat de afhandeling van uw orders iets langer kan duren dan gebruikelijk. Voor afhaalorders vragen wij ook om uw begrip, aangezien we hier mogelijk iets meer tijd voor nodig hebben dan normaal.

Onze focus ligt vooral op het leveren van dubbelstaafmatten, een van onze meest populaire producten. Door onze continue beschikbaarheid willen we ervoor zorgen dat uw bouw- en installatieprojecten ongehinderd voortgang kunnen vinden.

Wij hopen op uw begrip en geduld tijdens deze drukke periodes. Onze inzet blijft gericht op het bieden van hoogwaardige producten en uitstekende service, ook als onze capaciteit tijdelijk wat beperkter is. Mocht u vragen hebben of specifieke afspraken willen maken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Hekwerk & Partners

Uw betrouwbare partner in hekwerken, poorten en automatiseringen.

Totaalleverancier van hekwerken, poorten en automatisering.

Maatwerk is onze standaard.

Gevestigd in Apeldoorn met een ruime voorraad.

Leveringen naar professionele hekwerkbedrijven en hoveniers.