3D hekwerk

3D hekwerk

3D hekwerken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, uiteraard geleverd door Hekwerk & Partners.

Ook worden deze 3D hekwerken een enkelstaafmat genoemd.

3D hekwerksystemen zijn in de markt veelal bekend onder de naam “Bekafor / Betafence” en zijn degelijke paneelafsluitingen.

De enkelstaafmat kunt u uitstekend gebruiken om uw terrein op een functionele manier af te schermen. Het enkel staaf mat hekwerk bestaat uit verticaal en horizontaal gelaste staven. Doordat de afstand tussen deze staven gering is wordt het niet eenvoudig dit enkelstaafmat te beklimmen, wat inbraak vertragend als een groot voordeel maakt.
Ook wordt de enkel staaf mat veelvuldig gebruikt door hoveniers of groenvoorzieners om begroeiing, zoals klimop/hedera op vast te zetten.
De enkelstaafmat wordt zowel bij particulieren, bedrijven alsmede openbaar groen gebruikt. Met name de groen gecoate variant is uitermate geschikt bij de begroeiing daar dit hekwerk dan deels wordt samengevoegd met de omgeveing.

Grote voordelen van dit systeem;

  • Snel verwerkbaar / gemakkelijke installatie.
  • Klassiek en eenvoudig design.
  • Lange levensduur.

Als fabrikant en importeur van hekwerken bieden wij paneelomheiningen gemaakt van het hoogste kwaliteitstaal, bedekt met een perfecte hightech corrosie werende coating die langdurig gebruik van hekwerkelementen zonder onderhoud garandeert. 

Gegalvaniseerde stalen hekken zijn een garantie voor duurzaamheid en weerstand tegen verschillende weersomstandigheden en mechanische schade. 

Ook de plaatsing is mogelijk via één van onze partners. Niet voor niets Hekwerk & Partners!