Een bezoek bij Kinderboerderij Canton in Baarn

Dubbelstaafmat hekwerk op een kinderboerderij in Baarn

Wij van Hekwerk & Partners steunen kinderboerderij Canton in Baarn. In de afgelopen tijd hebben wij hier dubbelstaafmat geleverd en waren erg benieuwd naar het resultaat. Dit was dus een reden om een bezoekje te brengen aan de kinderboerderij.

Kinderboerderij Canton is niet alleen een kinderboerderij. Op Kinderboerderij Canton kunnen cliënten van zorgaanbieder Amerpoort terecht voor een zinvolle dagbesteding. Plezier in het werk staat voorop. Hierin worden ze begeleid door professioneel personeel. De cliënten kunnen zich op allerlei manieren met de verzorging van dieren bezighouden. De één kamt de geiten of werkt op de mesthoop, terwijl de ander de stal schoonveegt of de geiten en de kippen voert. Daarnaast zijn de cliënten verantwoordelijk voor het netjes houden van het terrein.

Voor nu is de kinderboerderij nog even gesloten i.v.m. het corona-virus. Zij hopen snel hun deuren weer te kunnen openen.

Tags

Wilt u meer items lezen of bekijken op onze website met hetzelfde onderwerp als op deze pagina? Klikt u dan op een van de onderstaande tags.

GEEN AANBIEDING, GEWOON DE GOEDKOOPSTE

Laagste prijs garantie op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

 

Vind jij het elders goedkoper? Wij bieden het aan voor hetzelfde bedrag + 5% extra korting, als dank voor de tip!

Deze prijsgarantie is geldig op dubbelstaafmat hekwerken, palen en lange kapbeugels.

&

Stel nu eenvoudig samen met behulp van onze hekwerk calculator